Juryvoorzitter burgemeester Wolfsen: woord van welkom | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Juryvoorzitter burgemeester Wolfsen: woord van welkom
Utrecht verdient een fotowedstrijd – de Fotowedstrijd verdient uw steun!

Waar ik ook op vakantie ben geweest, in welk land ik ook heb rondgedwaald in mooie, vaak beroemde steden – elke keer als ik weer thuiskom in Utrecht, dringt weer tot me door dat Utrecht het er zelfs in het meest uitgelezen stedelijke gezelschap helemaal niet slecht af brengt. Heb je in schilderachtige buitenlandse steden met grote regelmaat het gevoel: ‘daar zou ik een mooie foto van kunnen maken’ – in Utrecht, onze eigen Stad van Kennis en Cultuur, is dat niet minder.

mr. A. Wolfsen, burgemeester Utrecht en voorzitter jury Fotowedstrijd Utrecht

Een ideale stad dus voor een fotowedstrijd. Een wedstrijd die inwoners en bezoekers van Utrecht aanspoort om vanuit een creatieve invalshoek en door een zoeker naar de stad te kijken – en anderen te laten meekijken! De eerste Fotowedstrijd Utrecht vond plaats in 2009 en leverde verrassende foto’s op. Stefan Mennes won toen zowel de vakjury- als de publieksprijs met een foto genaamd ‘Stads­vernieuwing’.

Ik ben benieuwd naar de verrassingen van deze tweede editie (2011) – uiteraard aan mooie foto’s, maar ook aan Utrechts fotografisch talent. Bovendien roep ik u op, deze wedstrijd als sponsor mede mogelijk te maken. Waarna ik u – ten slotte – nu alvast van harte welkom heet als gast bij de prijsuitreiking!

mr. A. Wolfsen
burgemeester
voorzitter jury Fotowedstrijd Utrecht

 

Stichting Fotowedstrijd Utrecht

Stichting Fotowedstrijd Utrecht, de organisator van Fotowedstrijd Utrecht, zorgt voor een goed verloop van de wedstrijd die op woensdag 30 november 2011 van start gaan. Houd deze website goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fotowedstrijd Utrecht! Wegener Media/Stadsblad Utrecht is onze Official Media Partner. Toerisme Utrecht is onze Official Touristic Partner. Stadspromotie Utrecht is onze Official Cultural Partner en FC Utrecht is onze Official Sport Partner. Via alle partners zult u regelmatig op de hoogte worden gebracht van de ontwikkelingen van Fotowedstrijd Utrecht.

Met fotografische groet,
Martin Planken,
voorzitter