Jury | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Jury
Jury Fotowedstrijd Utrecht

De voorzitter van de jury is de burgemeester van Utrecht, de heer Aleid Wolfsen. De juryleden zijn George Terberg, eigenaar Fotostudio George Terberg; Frank Zilver, Clubfotograaf van FC Utrecht; Luuk Huiskes, Fotograaf en bestuurslid van Stichting Stedelijke Fotografie Utrecht; Peter le Nobel, redacteur/fotograaf bij Stadsblad Utrecht en Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd Utrecht.

Juryvoorzitter Aleid Wolfsen:
Burgemeester van Utrecht
Als burgemeester ben ik voorzitter van het college van burgemeester en wethouders, en ook van de gemeenteraad van Utrecht.Portefeuille: Openbare Orde en Veiligheid (Politie, Brandweer), Ombudszaken, Juridische Zaken en Bestuursinformatie, Burgerzaken, Utrechts Archief en Veiligheidshuis.
Jurylid George Terberg:
Eigenaar Fotostudio George Terberg
 George Terberg - eigenaar Fotostudio George Terberg - Official Partner Fotowedstrijd Utrecht Goede wijn behoeft geen krans. George Terberg is al ruim 25 jaar (reclame)fotograaf in het topsegment. In zijn loopbaan won hij verschillende keren de Kodak Award. Zelf noemt hij zich emotiefotograaf en daar is geen lettergreep van gelogen. Hij is directeur/eigenaar van Studio George Terberg en Official Partner van Fotowedstrijd Utrecht.
Jurylid Frank Zilver:
Clubfotograaf FC Utrecht
  Naast clubfotograaf van FC Utrecht ben ik nauw betrokken bij de Fanshop in het stadion. Ik ben zowel jurylid van Fotowedstrijd Utrecht als van Fotowedstrijd FC Utrecht. De jury van Fotowedstrijd FC Utrecht wordt gevormd door:- Frank Zilver
– Wilco van Schaik
– Sabine Bleijenberg
– Junior Tiger
– Folke Nagtegaal


Jurylid Luuk Huiskes:
Fotograaf / Bestuurslid Stichting Stedelijke Fotografie Utrecht
Naast mijn eigen werk als fotograaf zet ik mij sinds 1980 in voor fotografie-podia als Perspektief in Rotterdam en de stichting Stedelijke Fotografie in Utrecht (SFU). Deze stichting bestaat zo’n 25 jaar en richt zich sinds eind jaren 80 op het laten maken van fotografie-documentaires met Utrecht als onderwerp. Verder heb ik veel ervaring als jurylid van diverse foto-manifestiaties, als Rijksgecommitteerde voor eindexamens van Minerva, Groningen en gastdocent HKU te Utrecht.
Vacature Jurylid Peter le Nobel:
Redacteur/Fotograaf Stadsblad Utrecht
  Ruim tien jaar ben ik eindredacteur van het Stadsblad. Als journalist begon ik me al snel voor fotografie te interesseren en ben ik sinds jaren ook fotograaf, waarbij ik inmiddels deel uitmaak van fotocollectief Nootmuskaat.Ik hoop veel boeiende inzendingen te zien, maar met al het fototalent in Utrecht en omgeving moet dat helemaal goed komen.
Jurylid Martin Planken:
Voorzitter Stichting Fotowedstrijd
Eigenaar Topshelf Media ®.
Sinds 2003 organiseer ik fotowedstrijden waaronder Fotowedstrijd Utrecht. Aan de hand van boeiende thema’s enthousiasmeer ik bewoners en bezoekers van Utrecht graag om op ontdekkingsreis te gaan en met nieuwe ogen naar de bestaande omgeving te kijken. Mijn eigen kijk op de stad leg ik graag naast de kijk van anderen.