Nieuws | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

18 februari 2012

Winnaar Fotowedstrijd Utrecht 2011 is ‘De Dom in laserlicht’ van Gerard Jansen en de winnaar van de FC Utrecht Fotowedstrijd is de foto ‘Ricky van Wolfswinkel’ van Alie Bijl

Zaterdagmiddag 18 februari 2012 werd in de Domtoren in hartje Utrecht de winnaar bekend gemaakt van de ‘Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011’. De prijsuitreiking in de Michaëlskapel van de Domtoren startte om 16:00 uur en werd geopend door de juryvoorzitter, burgemeester mr. Aleid Wolfsen. Het Duo Eyes On Dreams en zanger Hans Albers trapten de uitreiking muzikaal af waarna de winnaars bekend werden gemaakt.

De winnaar is geworden: ‘De Dom in laserlicht’ van Gerard Jansen.


Winnaar FC Utrecht Fotowedstrijd 2011: ‘Ricky van Wolfswinkel’ van mevrouw Alie Bijl

Zaterdagmiddag 18 februari 2012 werd in de Domtoren in hartje Utrecht de winnaar bekend gemaakt van de FC Utrecht Fotowedstrijd 2011. De prijsuitreiking in de Michaëlskapel van de Domtoren startte om 16:00 uur en werd geopend door de juryvoorzitter, burgemeester mr. Aleid Wolfsen. Het Duo Eyes On Dreams en zanger Hans Albers trapten de uitreiking muzikaal af waarna de winnaars bekend werden gemaakt.

De winnaar is geworden: Mevrouw Alie Bijl met de foto ‘Ricky van Wolfswinkel’.

15 februari 2012

Uitnodiging prijsuitreiking zaterdag 18 februari 2012 om 16:00 uur in de Domtoren in Utrecht

Fotowedstrijd Utrecht nodigt je van harte uit voor de prijsuitreiking van de ‘Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011’. Kom je ook? Meld je aan voor de prijsuitreiking van Fotowedstrijd Utrecht! >> De prijsuitreiking vindt op 18 februari om 16:00 uur plaats in de Michaëlskapel van de Domtoren. Inloop vanaf 15:45 uur. Tijdens de prijsuitreiking treden […]

27 januari 2012

Jouw stemt telt dus stem op jouw favoriete foto voor de publieksprijs

Wie wordt de winnaar van de publieksprijs van de ‘Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011’? De jury heeft inmiddels alle inzendingen beoordeeld en weet wie de winnaar van de vakjuryprijs is geworden. Dit wordt pas tijdens de prijsuitreiking bekend gemaakt. Je kunt stemmen op de foto die je het mooist vindt. Het thema is: ‘Bruisend Utrecht’. De foto met de meeste stemmen wint de publieksprijs. Stemmen kan tot en met vrijdag 17 februari dus stem snel!

15 januari 2012

Deelnametermijn vakjurywedstrijd gesloten: schrijf je in voor de nieuwsbrief m.b.t. start publieksprijswedstrijd!

De deelnametermijn van de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011 met als thema “Utrecht Bruist” is gesloten sinds 15-01-2012. Binnenkort start de publieksprijswedstrijd dus houd de site in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je als eerst op de hoogte bent wanneer er gestemd kan worden!

30 november 2011

Vandaag start de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2011

Vandaag zijn de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht en Fotowedstrijd FC Utrecht gestart. Iedereen mag aan beide wedstrijden deelnemen. Het thema is ‘Utrecht Bruist!’. Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Aleid Wolfsen, bepaalt wie de winnaar wordt van de vakjurywedstrijd. Vervolgens komen de beste foto’s online te staan voor de publiekswedstrijd. De foto waarop het meest gestemd wordt wint de publieksprijs.

28 november 2011

Fotostudio George Terberg is Official Partner van Fotowedstrijd Utrecht 2011

Fotostudio George Terberg heeft zich als Official Partner aan Fotoweedstrijd Utrecht 2011 verbonden en is daarmee de naamgever van de wedstrijd.

18 oktober 2011

Holding De Riddim Entertainment wordt Gouden Sponsor van Fotowedstrijd Utrecht 2011

Holding De Riddim Entertainment (HDRE) wordt Gouden Sponsor van Fotowedstrijd Utrecht 2011. Wij verwelkom HDRE van harte! Tijdens de prijsuitreiking in de Domtoren (mooie locatie!) verzorgt eigenaar Hans Albers zowel de professionele muziekinstallatie als een optreden.

24 augustus 2011

Thema Fotowedstrijd Utrecht 2011: “Utrecht Bruist”

Wie weet maak jij dé winnende foto van Fotowedstrijd (FC) Utrecht 2011! Na een succesvolle 1e editie in 2009 zal in september de 2e editie van start gaan.

Maak bij deelname aan Fotowedstrijd Utrecht een foto in of vlakbij Utrecht en vereeuwig deze energieke en bruisende stad. Het thema is namelijk ‘Utrecht Bruist!’ Als je (ook) meedoet aan Fotowedstrijd FC Utrecht dan mag jouw foto overal ter wereld gemaakt zijn.

16 augustus 2011

Juryvoorzitter burgemeester Wolfsen: woord van welkom

Waar ik ook op vakantie ben geweest, in welk land ik ook heb rondgedwaald in mooie, vaak beroemde steden – elke keer als ik weer thuiskom in Utrecht, dringt weer tot me door dat Utrecht het er zelfs in het meest uitgelezen stedelijke gezelschap helemaal niet slecht af brengt. Heb je in schilderachtige buitenlandse steden met grote regelmaat het gevoel: ‘daar zou ik een mooie foto van kunnen maken’ – in Utrecht, onze eigen Stad van Kennis en Cultuur, is dat niet minder.

13 juli 2011

Toerisme Utrecht “Official Touristic Partner” van Fotowedstrijd (FC) Utrecht!

Toerisme Utrecht is “Official Touristic Partner” geworden van Fotowedstrijd Utrecht & Fotowedstrijd FC Utrecht. Michiel van der Schaaf, Manager Marketing & Promotie van Toerisme Utrecht en Martin Planken, voorzitter van de organisatie achter Fotowedstrijd Utrecht, te weten Stichting Fotowedstrijd Utrecht, zijn dat op woensdag 13 juli 2011 overeengekomen. Namens Stichting Fotowedstrijd Utrecht waren eveneens Sauvine Vos, PR & Communicatie Coördinator en Mira Veenman, PR/Sponsoring & Evenementen Coördinator vertegenwoordigd.

25 mei 2011

FC Utrecht wordt Official Maatschappelijk Partner

Sinds vandaag is FC Utrecht Official Maatschappelijk Partner van Fotowedstrijd Utrecht 2011. De voetbalclub is al een aantal jaren actief betrokken bij maatschappelijk relevante projecten. De club ziet in de speciale FC Utrecht Fotowedstrijd een kans voor alle fans om het thema ‘Utrecht bruist’ breed uit te dragen.

23 mei 2011

Burgemeester Aleid Wolfsen wordt juryvoorzitter Fotowedstrijd Utrecht 2011

Vandaag mocht Fotowedstrijd Utrecht heugelijk nieuws ontvangen. Bij monde van de heer Jo de Viet, directeur Stadspromotie van de gemeente Utrecht/Stadpromotie, kregen wij te horen dat de burgemeester heeft toegezegd wederom juryvoorzitter te willen zijn. Wij danken burgemeester Aleid Wolfsen hartelijk en zien uit naar het moment dat de jury bijeen komt om alle inzendingen te beoordelen.

14 mei 2011

Utrecht evenementenstad van het jaar

De winnaars van de Nationale Evenementenprijzen 2011 zijn vanmiddag bekend gemaakt. Utrecht werd Evenementenstad van het Jaar. Utrecht werd door de jury getypeerd als stad met een consistent evenementenbeleid waar het culturele beleven continu vernieuwd wordt. Drie Utrechtse evenementen, te weten Le Guess Who, In Vervoering en de Culturele Zondag Utrecht Danst vielen eveneens in de prijzen.

30 april 2011

Fotowedstrijd Utrecht wenst alle fotografen een prachtige Koninginnedag

Wij wensen alle fotografen van Nederland een prachtige Koninginnedag! Als je een mooie foto hebt gemaakt kan je die naar ons toesturen. Wij kiezen er dan een paar uit en plaatsen die op de website! De foto kan je insturen via info@stichtingfotowedstrijd.nl.

26 maart 2011

Voorbereidingen Fotowedstrijd Utrecht 2011

De voorbereidingen voor Fotowedstrijd Utrecht 2011 zijn in volle gang. Er wordt gewerkt aan een brochure voor sponsoren en binnenkort is er een afspraak met Wegener Media, om de verlenging van het Official Media Partnership te bespreken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Fotowedstrijd Utrecht >>

9 mei 2010

Winnende foto 2009 leidt eigen leven

De winnende foto van Fotowedstrijd Utrecht 2009, waarop City Campus Max is te zien, is opgevraagd door de ontwikkelaar van de woontorens, te weten bouwbedrijf BAM.

31 oktober 2009

Stefan Mennes en Sabrina Elisabeth Schinkel winnen Fotowedstrijd (FC) Utrecht 2009

In Utrecht hebben de prijsuitreikingen van ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009 en de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009’ plaatsgevonden. In de Fundatie Vrijvrouwe van Renswoude kwamen de tien winnaars bij elkaar om te horen op welke plaats zij waren geëindigd. Zij kregen hun prijs uitgereikt door de burgemeester van Utrecht, mr. A. Wolfsen, tevens juryvoorzitter van Fotowedstrijd Utrecht.

19 oktober 2009

Prijsuitreiking in de Fundatie van Renswoude

De prijsuitreiking van Fotowedstrijd Utrecht 2009 vindt plaats op 31 oktober 2009 om 16:00 uur op een prachtige locatie: de Fundatie van Renswoude in het centrum van Utrecht.

14 oktober 2009

Foto’s publieksprijs in Stadsblad Utrecht

Als lezer van Stadsblad Utrecht kan je bepalen wie de winnaar wordt van de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009 Publieksprijs’ en de ‘FC Utrecht 2009 Publieksprijs’. Het thema was ‘Opvallend Mooi’. De jury van Fotowedstrijd Utrecht, met als voorzitter burgemeester Aleid Wolfsen, heeft alle inzendingen beoordeeld.

7 oktober 2009

De publieksprijs is gestart: stem nu!

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op één van de twee publieksprijzen. Je kunt stemmen wat jouw favoriete foto is van de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ en de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009’.

23 september 2009

Nog maar 4 dagen om mee te doen …

Stichting Fotowedstrijd houdt de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ en de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009′. Het thema ‘Mooi Utrecht!’ levert al mooie foto’s op. De juryvoorzitter van de wedstrijden is burgemeester Aleid Wolfsen. Je kunt nog tot en met 26 september foto’s insturen.

17 september 2009

FC Utrecht Fotowedstrijd levert mooie plaatjes op

Stichting Fotowedstrijd organiseert de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ en de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009′. Het thema ‘Mooi Utrecht!’ levert al mooie foto’s op. De juryvoorzitter van de wedstrijd is burgemeester Aleid Wolfsen. Je kunt nog tot en met 26 september foto’s insturen.

26 augustus 2009

Het startschot is gevallen: de wedstrijd is vandaag begonnen

‘Opvallend mooi!’ / ‘Mooi Utrecht’. Dat is het thema van Fotowedstrijd Utrecht 2009 die vandaag van start is gegaan. De organisator van de wedstrijd is de Stichting Fotowedstrijd. Voorzitter Martin Planken roept alle inwoners op mee te doen.

19 augustus 2009

Fotowedstrijd Utrecht volgende week van start!

‘Mooi Utrecht’. Dat is het thema van de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ die op woensdag 26 augustus van start gaat. De organisator van de wedstrijd is de Stichting Fotowedstrijd. Voorzitter Martin Planken roept alle inwoners op mee te doen.

12 augustus 2009

‘Eerste Fotowedstrijd Utrecht’

Binnenkort start de eerste editie van Fotowedstrijd Utrecht, georganiseerd door Stichting Fotowedstrijd. Op deze website is allerlei informatie te vinden zoals tips & trucs om een goede foto te maken. De jury beoordeelt de foto’s op compositie, perspectief, licht en kleur, maar ook op originaliteit en verbeeldingskracht onder voorzitterschap van de burgemeester van Utrecht, de heer Aleid Wolfsen.

5 augustus 2009

Stichting Fotowedstrijd bedankt Partners

De organisatie, Stichting Fotowedstrijd, is er trots op te kunnen melden dat het initiatief voor het organiseren van Fotowedstrijd Utrecht niet alleen positief is ontvangen door de gemeente Utrecht maar ook door de Provincie Utrecht. De provincie ziet in het initiatief van Stichting Fotowedstrijd een kans om het publieksbereik te vergroten met betrekking tot cultuur en daar danken wij de provincie voor.