Official Partner: Fotostudio George Terberg | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Official Partner: Fotostudio George Terberg
Fotostudio George Terberg heeft zich als Official Partner aan Fotowedstrijd Utrecht 2011 verbonden en is daarmee de naamgever van de wedstrijd.

George Terberg: “Wij nodigen u graag uit voor ‘een kijkje in onze keuken’. Met innovatieve fotografie zorgen wij ervoor dat de essentie van uw product of bedrijf wordt blootgelegd. Wij zijn een full service fotostudio. Met onze onderscheidende foto’s heeft u alle mogelijkheden in huis om uw producten en organisatie op een smaakvolle manier in beeld te brengen bij uw doelgroepen.”

USP’s

• Ruim 30 jaar ervaring

• Hoogwaardige digitale fotostudio

• Samenwerking met Miele Food Innovation Center

• Complete fotografie-sets / fotostudio op locatie mogelijk

Ervaring

“Onze toegevoegde waarde zit onder andere in jarenlange ervaring, betrokken en deskundige medewerkers en een uitgebreid netwerk van professionals. Wij doen niet alleen wat onze opdrachtgevers willen. Wij denken mee en komen met innovatieve ideeën. Onze opdrachtgevers verwachten fotografie van topniveau.”

Digitale studio

“Onze toegevoegde waarde kan ver gaan. Als bijvoorbeeld de template van uw brochure, kookboek of magazine al ontwikkelt is, dan kunnen wij die op onze systemen plaatsen. Tijdens de fotosessie kunnen foto’s rechtstreeks geïmporteerd worden naar mobiele, gekalibreerde beeldschermen. Het team dat aan uw opdracht werkt krijgt de foto’s zodoende overzichtelijk voorgeschoteld waarna de puntjes op de i kunnen worden gezet. Wij kunnen ook gelijk een voorstel doen voor de wijze van plaatsing van de foto’s binnen de drukwerk template.”

“Desgewenst kunnen wij u ook ondersteunen op het gebied van internet en print. Denk aan het vormgeven van kookboeken, magazines, brochures, catalogi en websites. Wij werken samen met diverse creatieven op het gebied van vormgeving en webdesign. Op deze manier kunnen wij u van dienst zijn van concept tot eindproduct.”

Fotografie op locatie

“Daarnaast hebben wij de flexibiliteit om complete fotografie-sets op locatie op te bouwen. Hiervoor hebben wij diverse tools op maat laten maken waardoor uw producten of personeelsleden optimaal en eigentijds uitgelicht kunnen worden waardoor een perfect resultaat bereikt wordt.”

Reclamebureaus

“Creatieven van een reclamebureau weten natuurlijk als geen ander wat de kracht van professionele fotografie is en hoe belangrijk deze is om potentiële klanten te overtuigen, het imago te versterken of bij te sturen.”

“Een bureau is voor haar opdrachtgevers vaak weken en soms maanden bezig met het bedenken van een concept en een daarbij behorende reclamecampagne. Wanneer dit allemaal bedacht is en de opdrachtgever is tevreden, begint de werkelijke uitvoering pas.”

“Wie anders dan onze opdrachtgevers kan ons werk beter omschrijven dan wij zelf?”

Hieronder treft u enkele quotes:

Hoofd Reclame/Pr, Robert Bakker, van Miele: “George weet de uitgangspunten van Miele telkens weer te onderstrepen. Met innovatieve fotografie zorgt hij ervoor dat de essentie van Miele wordt blootgelegd”.

Peter Lute van Restaurant Lute: “Wij werken bij Lute samen met een heel team van mensen die wij meenemen in onze visie. George heeft onze collega’s prachtig in beeld gebracht en fantastische foodfoto’s gemaakt op zijn geheel eigen wijze. Het zijn bijna schilderijen.”

Voorproefje

Neem eens een voorproefje op www.george.nl of in onze culinaire galerij vol zinnenprikkelende fotografie.

Fotostudio George Terberg
St. Nicolaasstraat 13
3401 BS IJsselstein

Telefoon 030 688 7172
Mobiel 06 53 841 033

info@george.nl
www.george.nl