FC Utrecht / FC4YOU | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

FC Utrecht / FC4YOU
FC Utrecht

FC Utrecht is zich bewust van haar maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid. Tenslotte staat de club midden in de samenleving en is het een club van en voor het volk.

FC Utrecht is niet alleen een betaald voetbalorganisatie; het is een club die bestaat bij de gratie van iedereen die haar een warm hart toedraagt en geeft daarom graag gehoor aan sociaal-maatschappelijke projecten van scholen, verenigingen en stichtingen. Fotowedstrijd Utrecht stelt zich ten doel om mensen plezier te laten beleven aan hun stad en woonomgeving door het organiseren van fotowedstrijden. De FC Utrecht Fotowedstrijd 2009 was een samenwerking tussen FC Utrecht en Stichting Fotowedstrijd Utrecht.

Voor meer informatie over FC Utrecht, klik hier >>

Stichting Fotowedstrijd stelt zich ten doel om mensen plezier te laten beleven aan hun stad en woonomgeving door het organiseren van fotowedstrijden. De FC Utrecht Fotowedstrijd is een onderdeel van Fotowedstrijd Utrecht. Het is een samenwerking tussen FC Utrecht en Stichting Fotowedstrijd.

FC Utrecht is zich bewust van haar maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid. Tenslotte staat de club midden in de samenleving en is het een club van en voor het volk. De club staat openheid voor en dit blijkt wel uit het publiceren van het financiële, organisatorische en sportieve jaarverslag 2004/2005. Hierin geeft de leiding van de club inzage in de boekhouding, de organisatie en haar ambities op de diverse fronten. Maar de club vindt het ook van belang om een actieve rol te spelen in sociaal-maatschappelijk opzicht. FC Utrecht is niet alleen een betaald voetbalorganisatie; het is een club die bestaat bij de gratie van iedereen die haar een warm hart toedraagt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat FC Utrecht en haar spelers nu eenmaal tot de verbeelding spreken, komen er geregeld verzoeken binnen om medewerking te verlenen aan het welslagen van een activiteit of een goed doel. FC Utrecht wil graag gehoor geven aan sociaal-maatschappelijke projecten van scholen, verenigingen en stichtingen, maar pakt dit bij voorkeur gestructureerd aan. Dit vertaalt zich in programma’s richting wijken, scholen en voetbalclubs in de stad Utrecht alsmede activiteiten ten bate van eigen door de club gekozen goede doelen.

FC Utrecht is betrokken bij een aantal initiatieven en projecten, deels geïnitieerd door anderen, maar voor een deel ook opgezet vanuit de club zelf. Zo heeft de lub op eigen initiatief de Stichting Stop Het Pesten benaderd voor een project en werd er een CD opgenomen ten behoeve van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tenslotte heeft afgelopen seizoen FC Utrecht een wezenlijke bijdrage geleverd aan de U-pashouders van de gemeente Utrecht. Deze notitie geeft nadere toelichting op deze activiteiten van het afgelopen seizoen welke als zodanig worden voorgezet in het seizoen 2007-2008.

De voetbalactiviteiten moeten het natuurlijk wel toelaten, maar de spelers en trainers van FC Utrecht zijn best bereid mee te werken aan activiteiten, die bijvoorbeeld bijdragen aan een beter wederzijds begrip in de samenleving. Maar de club kijkt ook naar zichzelf. Kwetsende, discriminerende en racistische spreekkoren kunnen niet, vindt de club, en ze horen dus ook niet in Stadion Galgenwaard thuis. FC Utrecht doet er veel aan dergelijke spreekkoren tegen te gaan, maar heeft daarvoor wel de medewerking van haar supporters nodig!Lees hieronder berichten over FC Utrecht in de samenleving