Toerisme Utrecht | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Toerisme Utrecht
Toerisme Utrecht is “Official Touristic Partner” geworden van Fotowedstrijd Utrecht & Fotowedstrijd FC Utrecht. Michiel van der Schaaf, Manager Marketing & Promotie van Toerisme Utrecht en Martin Planken, voorzitter van de organisatie achter Fotowedstrijd Utrecht, te weten Stichting Fotowedstrijd Utrecht, zijn dat op woensdag 13 juli 2011 overeengekomen. Namens Stichting Fotowedstrijd Utrecht waren eveneens Sauvine Vos, PR & Communicatie Coördinator en Mira Veenman, PR/Sponsoring & Evenementen Coördinator vertegenwoordigd.

“Utrecht Bruist”

Vanaf 2011 is Toerisme Utrecht de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht. Met gerichte marketing en promotie worden zowel toeristische als zakelijke bezoekers naar de Domstad getrokken en krijgen ze relevante toeristische informatie op logische momenten en plekken aangereikt. Hiervoor werkt Toerisme Utrecht nauw samen met partners in het bedrijfsleven, de wetenschap, overheden en culturele organisaties. Onder Toerisme Utrecht vallen ook de VVV Utrecht, VVV Groepsarrangementen, de Domtoren en het Utrecht Convention Bureau.

“Utrecht Bruist”

Toerisme Utrecht staat voor de ambitie om in 2013 de Vrede van Utrecht groots te vieren en bij te dragen aan de Utrechtse kandidatuur om in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa te zijn.

Klaar om Utrecht te ontdekken? Kijk op www.bezoek-utrecht.nl.

Toerisme Utrecht
Domplein 9-10
3512 JC Utrecht
T: +31 (0) 30 236 00 00
E: marketing@toerisme-utrecht.nl
W: www.toerisme-utrecht.nl