Stadsblad Utrecht / Wegener | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Stadsblad Utrecht / Wegener
Wegener huis-aan-huisMedia is met Dé Weekkrant Stadsblad Utrecht, Official MediaPartner van Fotowedstrijd Utrecht. Stadsblad Utrecht wordt wekelijks door een klein, maar betrokken team van medewerkers gemaakt. Zij zijn genesteld in de haarvaten van de samenleving. In Utrecht is Stadsblad Utrecht een begrip en dat al jaren lang. De krant besteedt zoveel mogelijk aandacht aan activiteiten. Daarom is Stadsblad Utrecht vaak de eerste die men verzoekt om deze activiteiten aan te kondigen.

Stadsblad Utrecht is een betrouwbare, vaste partner voor vrijwel alle organisaties, verenigingen en instellingen in het verspreidingsgebied. Uit recent, onafhankelijk onderzoek blijkt dat 84% van alle inwoners van 13 jaar en ouder, Stadsblad Utrecht wekelijks leest en de krant gemiddeld 23 minuten leest. De redactie-inhoud wordt als zeer goed ervaren.

Wegener Huis-aan-huisMedia
Postbus 472, 3990 GG Houten
Telefoon 030 600 75 75
redactie.sbu@whm.wegener.nl

www.stadsbladutrecht.nl
www.deweekkrant.nl