Prijzen | Fotowedstrijd Utrecht 2011 | Thema: Utrecht Bruist! Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Enquête

  Heb je al eens eerder meegedaan aan een Fotowedstrijd?

  Loading ... Loading ...
 • FC Utrecht

  In samenwerking met FC Utrecht wordt de FC Utrecht Fotowedstrijd georganiseerd. FC Utrecht, is Official Sport Partner.  Toerisme Utrecht, de vernieuwde toeristische marketingorganisatie van de stad Utrecht, is Official Touristic Partner.

  Wil je inspiratie opdoen voor jouw mooiste foto van een Bruisend Utrecht? Bezoek dan de website van Bezoek Utrecht.

Sponsors

Prijzen
Meedoen aan Fotowedstrijd Utrecht zou misschien wel belangrijker moeten zijn dan winnen maar een wedstrijd zonder prijzen is bijna niet denkbaar. Dankzij enkele bedrijven en sponsors kan Stichting Fotowedstrijd Utrecht, naast ‘eeuwige roem’, een paar mooie prijzen aanbieden. Bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de nieuwste prijzen!

De prijsuitreiking vindt plaats in de Domtoren, op elf meter hoogte, in de monumentale Michaëlskapel. Dit was ooit de privé-kapel van de bisschop van Utrecht.

Wie bepaalt wie er wint?

De jury bepaalt in eerste instantie of een foto in de prijzen valt en op welke plaats die eindigt. Dit zijn de vakjuryprijzen. Vervolgens krijgt het publiek de kans om uit de beste foto’s de winnaar van de ‘Publieksprijs Fotowedstrijd Utrecht’ te kiezen. Uit alle stemmers die online hun stem hebben uitgebracht wordt een winnaar getrokken die een leuke prijs wint. Jouw stem kan dus wat leuks opleveren!

VAKJURY PRIJZEN Fotowedstrijd Utrecht 2011

1e prijs

De winnaar ontvangt o.a. een cadeaubon ter waarde van een mooi bedrag, aangeboden door Stichting Fotowedstrijd Utrecht. De hoogte wordt t.z.t. bekend gemaakt dus houdt de site in de gaten!

Verder win je een bezoek aan de Neudeflat voor twee personen, aangeboden door Stadspromotie Utrecht. Vanaf het dakterras op de 16e verdieping zie je Utrecht vanuit een uniek perspectief. Vergeet je camera niet want deze kans om ‘op grote hoogte’ foto’s te maken zal je niet snel weer krijgen. Je wint ook 2 toegangskaartjes voor de Domtoren, aangeboden door Toerisme Utrecht.

Je ontvangt bovendien een ‘kunstwerkje’ van een eigen foto naar keuze. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Chris Brussel, eigenaar van Brussel’s Glas te IJsselstein, stelt een voor de fotowedstrijd ontworpen uniek kunstwerk ter beschikking aan de winnaar van de wedstrijd. Wil je een uniek stuk glaskunst winnen? Doe dan mee aan de wedstrijd!

2e prijs

Je wint, naast twee toegangskaartjes voor de Domtoren, aangeboden door Toerisme Utrecht, en een ‘kunstwerkje’ van een eigen foto naar keuze. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Ook als je tweede wordt mag je het dakterras van de Neudeflat bezoeken met een vriend of vriendin, aangeboden door Stadspromotie Utrecht. Vanaf het dakterras op de 16e verdieping zie je Utrecht vanuit een uniek perspectief. Vergeet je camera niet want deze kans om ‘op grote hoogte’ foto’s te maken zal je niet snel weer krijgen.

3e prijs

Je wint, naast twee toegangskaartjes voor de Domtoren, aangeboden door Toerisme Utrecht, een ‘kunstwerkje’ van een eigen foto naar keuze. Deze prijs word je aangeboden door Atelier Lamin’Art uit IJsselstein.

Ook als je derde wordt mag je het dakterras van de Neudeflat bezoeken met een vriend of vriendin, aangeboden door Stadspromotie Utrecht. Vanaf het dakterras op de 16e verdieping zie je Utrecht vanuit een uniek perspectief. Vergeet je camera niet want deze kans om ‘op grote hoogte’ foto’s te maken zal je niet snel weer krijgen.

FC Utrecht Fotowedstrijd 2011

FC UtrechtFC Utrecht stelt mooie prijzen ter beschikking voor drie winnaar van de FC Utrecht Fotowedstrijd 2011. Voor de winnaar liggen er twee kaartjes klaar voor een VIP-arrangement. FC Utrecht biedt je toegang tot een geheel verzorgde wedstrijd voor twee personen, inclusief een hapje en een drankje.
Ben je al ingeschreven  voor de nieuwsbrief? Doe dat anders nu ! >>