Selecteer een pagina

‘Mooi Utrecht!’

Doe mee met Fotowedstrijd Utrecht

Stichting Fotowedstrijd houdt de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ en de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009′. Het thema ‘Mooi Utrecht!’ levert al mooie foto’s op.

De juryvoorzitter van de wedstrijden is burgemeester Aleid Wolfsen. Je kunt nog tot en met 26 september foto’s in- sturen. Om deelnemers op een idee te brengen zijn er tips en trucs op deze website gezet. Er zijn prachtige prijzen te winnen.

De winnaar van de ‘Studio George Terberg Foto & Design Fotowedstrijd Utrecht 2009’ wint een professionele Scapa Kayak, beschikbaar gesteld door Svenson Marine, zie www.svenson.nl. De winnaar van de ‘FC Utrecht Fotowedstrijd 2009’ wint een VIP arrangement voor twee personen.

 

Fotowedstrijd Utrecht 2009 - Stadsblad Utrecht - 23 september 2009

FC Utrecht is zich bewust van haar maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid. Tenslotte staat de club midden in de samenleving en is het een club van en voor het volk. FC Utrecht is niet alleen een betaald voetbalorganisatie; het is een club die bestaat bij de gratie van iedereen die haar een warm hart toedraagt en geeft daarom graag gehoor aan sociaal-maatschappelijke projecten van scholen, verenigingen en stichtingen. De FC Utrecht Fotowedstrijd 2009 is een samenwerking tussen FC Utrecht en Stichting Fotowedstrijd, zie www.fcutrecht.nl.

Stichting Fotowedstrijd stelt zich ten doel om mensen plezier te laten beleven aan hun stad en woonomgeving door het organiseren van fotowedstrijden.