Selecteer een pagina

‘UTRECHT BRUIST!’

Vandaag zijn de Fotostudio George Terberg Fotowedstrijd Utrecht 2009 en Fotowedstrijd FC Utrecht 2009 gestart. Iedereen mag aan beide wedstrijden deelnemen. Het thema is ‘Utrecht Bruist!’. Een deskundige jury, onder leiding van burgemeester Aleid Wolfsen, bepaalt wie de winnaar wordt van de vakjurywedstrijd. Vervolgens komen de beste foto’s online te staan voor de publiekswedstrijd. De foto waarop het meest gestemd wordt wint de publieksprijs.

Burgemeester Aleid Wolfsen, juryvoorzitter van Fotowedstrijd Utrecht en Martin Planken, voorzitter van Stichting Fotowedstrijd

Doe mee met Fotowedstrijd (FC) Utrecht 2011! Voorzitter Martin Planken (links) en Aleid Wolfsen zijn een van de juryleden. Foto: Marnix Schmidt

De Official Partners van de wedstrijd zijn Stadspromotie Utrecht, Toerisme Utrecht, FC Utrecht en deze krant. Niet alleen bewoners maar ook op bezoekers van de stad mogen meedoen. Fotowedstrijd Utrecht roept dan ook iedereen op om een foto in te sturen. De foto moet vlakbij of in Utrecht gemaakt zijn. Breng daarbij het thema ‘Utrecht Bruist!’ op een originele manier in beeld. Als je (ook) meedoet aan Fotowedstrijd FC Utrecht dan mag jouw foto overal ter wereld gemaakt zijn. Zorg voor een duidelijke link met FC Utrecht en wees origineel en creatief.
Foto’s kunnen tot en met 7 januari 2012 worden ingestuurd via de website. Op de site vind je diverse tips en trucs om te winnen en je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je foto moet minimaal 1 en maximaal 10 MB groot zijn. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 18 februari in de Michaëlskapel van de Domtoren, ooit de privé-kapel van de bisschop van Utrecht. Stichting Fotowedstrijd Utrecht wenst je veel plezier tijdens het maken van jouw foto.