Selecteer een pagina

OVER ONS

FOTOWEDSTRIJD UTRECHT:
VOOR, DOOR EN VAN UTRECHT

OVER FOTOWEDSTRIJD UTRECHT

“Als mede-organisator van Fotowedstrijd Utrecht kijk ik met veel plezier uit naar de manier waarop zowel bezoekers als bewoners de mooie omgeving van de stad Utrecht portretteren.”

Martin Planken

Foto: Martin Planken, voorzitter Stichting Fotowedstrijd

“Via Fotowedstrijd Utrecht kunnen mensen plezier beleven aan de stad en hun woon- of werkomgeving of aan de stad waar zij graag komen winkelen, recreëren en een hapje en drankje komen doen. Zowel door een foto in te sturen als door te stemmen voor de publieksprijs. Alleen kijken naar de ingezonden foto’s kan ook. Wellicht vind je zo zelfs onontdekte plekken of zie je een omgeving vanuit een nieuwe invalshoek.”

“Het organiseren van Fotowedstrijd Utrecht beschouw ik als een voorrecht om te doen. Op mijn manier kan ik een steentje bijdragen aan het op de kaart zetten van Utrecht: de stad waar ik in 1973 geboren ben.”

“In het dagelijks leven run ik mijn ‘marketing & digital media’ bureau Topshelf Media. Het is voor mij ontzettend leuk om mijn kennis en kunde op het gebied van marketing, communicatie, public relations en digitale media in te zetten om zo de stad te promoten. Ik vind het mooi dat de wedstrijd een breed publiek kan bereiken door de waardevolle samenwerking met diverse organisaties. De ingezonden foto’s worden voor diverse promotionele doeleinden gebruikt en krijgen zo het podium die ze verdienen. Veel plezier gewenst zeg ik, op welke wijze dan ook!”